Fotbalist, mai tânăr cu 12 ani, arătos. Cea mai nouă achiziţie a Evei Longoria

Fotbalist, mai tânăr cu 12 ani, arătos. Cea mai nouă achiziţie a Evei Longoria

Actriţa americană Eva Longoria, în vârstă de 37 de ani, a confirmat în emisiunea de televiziune "Extra" că are o relaţie amoroasă cu un bărbat celebru.

Acesta este Mark Sanchez, fundaşul echipei de fotbal american New York Jets, şi este cu 12 ani mai tânăr decât celebra actriţă. Longoria s-a despărţit cu câteva luni în urmă de un alt bărbat mult mai tânăr decât ea, Eduardo Cruz, fratele actriţei Penelope Cruz. Longoria şi Eduardo Cruz- în vârstă de 27 de ani, şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au despărţit în luna iunie a acestui an.

Seducătoare şi neschimbată

Eva a obţinut divorţul de soţul ei, jucătorul de baschet Tony Parker, în ianuarie 2011, după ce acesta a recunoscut că a înşelat-o. Printre relaţiile din trecut ale lui Mark Sanchez s-a numărat şi modelul Kate Upton, unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret. Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives (" Neveste disperate").

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, când actriţa americană a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei" ("Over Her Dead Body"). Seducătoarea actriţă nu îşi arată deloc vârsta şi pare că nu s-a schimbat prea mult de când a jucat în primele episoade din serialul care a făcut-o celebră.