FOTBAL EXTERN. Real Madrid a obţinut un VENIT RECORD în sezonul 2013-2014

FOTBAL EXTERN. Real Madrid a obţinut un VENIT RECORD în sezonul 2013-2014

În urma câştigării trofeului Ligii Campionilor din sezonul precedent, clubul madrilen a acumulat un rezultat financiar impresionant, anunţând o cifră de afaceri de 603,9 milioane de euro pentru sezonul 2013-2014

În raport cu sezonul trecut, veniturile Realului sunt într-o creştere continuă, cu un procent de 10,9% şi cu un beneficiu de 38,5 milioane de euro faţă de 36,9 milioane de euro pentru exerciţiul precedent. 

Altfel, în ciuda aparenţelor, Consiliul de Administraţie al grupării din Madrid a fost criticat din cauza faptului că au permis să plece jucători etalon precum Angel Di Maria şi Xabi Alonso, pentru care au primit 85 de milionae de euro. Totodată, aceste mutări au avut loc după ce Realul a polătit circa 100 de milioane de euro, pentru a-i transfera  pe Toni Kroos, Keylor Navas şi James Rodriguez.

Mai mult, Florentino Perez, preşedintele clubului madrilen, a găsit motivul transferului aregentinianului, declarând că Di Maria voia o creştere salarială, lucru ce l-ar fi făcut să devină al doilea cel mai bine plătit fotbalist al Realului, după Cristiano Ronaldo.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Au fost cereri economice pe care nu le puteam îndeplini. I-am făcut cea mai bună ofertă posibilă, la cel mai înalt nivel şi nu a fost acceptată. Cu excepţia lui Cristiano Ronaldo, care, după cum ştim toţi, este cel mai bun din lume, niciun alt jucător nu are acest nivel de venit. Dacă am fi acceptat cererile economice ale lui Di Maria, ar fi fost un tratament inechitabil şi ar fi putut pune în pericol stabilitatea economică a clubului", a declarat Florentino Perez.