Evenimentul Zilei > Politica > Fostul premier al României îi IA APĂRAREA liderului turc, Erdogan: „Noaptea trecută, oamenii simpli care au ieşit în stradă au salvat Turcia de dictatura”
Fostul premier al României îi IA APĂRAREA liderului turc, Erdogan: „Noaptea trecută, oamenii simpli care au ieşit în stradă au salvat Turcia de dictatura”

Fostul premier al României îi IA APĂRAREA liderului turc, Erdogan: „Noaptea trecută, oamenii simpli care au ieşit în stradă au salvat Turcia de dictatura”

Victor Ponta, fostul premier al României reacţionează pe pagina sa de Facebook cu privire la ultimele evenimente armate din Turcia.

Fostul premier al României îi ia apărarea liderului turc, Erdogan, lăudând curajul şi patriotismul celoru care luptă "scu mâna goală contra tancurilor pentru ţara lor".

Noaptea trecuta Turcia a aratat ca este o tara de cetateni adevarati ( nu de inculti si manipulati cum ii tot prezinta Propaganda internationala si romaneasca)!!! Primele idei:
-oameni mandri si demni, care au curaj sa se lupte cu mana goala contra tancurilor pentru tara lor! ( dupa Decembrie 89 mai vedeti romani gata sa lupte contra unei lovituri de stat)!??
– in Turcia politica nu trece NICIODATA dincolo de interesul Turciei si mandria nationala / toti liderii politici din opozitie ( desi il urasc sincer pe Erdogan) au iesit imediat cu declaratii de sustinere pentru Presedintele si Guvernul legitimat prin vot democratic
– Turcia are "institutii de forta" ( cum le numeste Propaganda noastra) chiar mai puternice decat Romania/ si totusi noaptea trecuta oamenii simpli care au iesit in strada au salvat Turcia de dictatura 

Totodată, Victor Ponta subliniază faptul că liderii lumii democratice îl susţin, de asemenea, pe Erdogan, menţionând că aceasta este o dovadă a respectului faţă de un politician legitim şi curajos.

– liderii lumii democratice in frunte cu Obama si Merkel au dat imediat mesaje clare de sustinere a Presedintelui Erdogan ( desi cu siguranta nu agreeaza deloc independenta si nationalismul acestuia)!/ inca o dovada ca SUA si Europa respecta tarile si politicienii legitimi si curajosi nu slugile obediente
– cand un lider politic ( adica Erdogan) cheama oamenii in strada sa lupte cu mana goala contra armatei si milioane de oameni il asculta ( fie sustinatori fie oameni care nu il plac dar care acum cred ca are dreptate) poate intelegem ca ce ne minte pe noi Propaganda oficiala despre acel lider si acea tara este doar manipulare clasica!
Sper doar ca Turcia si poporul sau extraordinar sa treaca cu bine si peste acest moment tragic ! Iar noi sa invatam din nou ce inseamna mandrie nationala si unitate pentru libertate si drepturile fundamentale!

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: