Evenimentul Zilei > Justitie > Fostul ministru de Interne Cristian David, acuzat de o șpagă de 500.000 de euro, s-a BOTEZAT după ce a fost eliberat din AREST: „Este o minune a Domnului!” VIDEO
Fostul ministru de Interne Cristian David, acuzat de o șpagă de 500.000 de euro, s-a BOTEZAT  după ce a fost eliberat din AREST: „Este o minune a Domnului!” VIDEO

Fostul ministru de Interne Cristian David, acuzat de o șpagă de 500.000 de euro, s-a BOTEZAT după ce a fost eliberat din AREST: „Este o minune a Domnului!” VIDEO

Cristian David, fost ministru de Interne al României, a fost botezat duminică, în cadrul serviciului de dimineaţă al Bisericii Internaționale Harul din București, unde slujește ca păstor Ioan Ceuță.

Cristian David a fost botezat duminică la Biserica Internaţională Harul din Bucureşti. 

"Simplul fapt că mă aflu astăzi, aici, în fața dvs., este o minune a Domnului! (…) Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga și deplina libertate. (…) Îmi pun întreaga soartă și Justiția, în ceea ce mă privește, în mâna Domnului", a spus Cristi David în fața noilor săi frați. "Fratele" David a mai spus că merge la Biserica Harul din octombrie 2012.

Cristi David este căsătorit cu Vanda Vlasov, fiica ”împăratului” Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, suspectat, de asemenea, de fapte de corupție.

Cine este Biserica Internationala Harul

Potrivit propriei pagini de internet, ”Biserica Internationala Harul îi încurajază pe oameni să dezvolte o relație personală cu Dumnezeu.

Educația este un obiectiv important pe care îl realizăm prin intermediul întâlnirilor organizate pe grupe de vârstă, pentru copii, tineri și adulți. Slujbele încep cu un timp de laudă și închinare. Muzica contemporană și închinarea plină de viață sunt cele care ne pregătesc pentru a intra în prezența lui Dumnezeu.

Cuvântul lui Dumnezeu este proclamat prin mesaje biblice calde și clare care răspund problemelor concrete cu care oamenii se confruntă.

Prin rugăciune primim răspuns tuturor problemelor noastre.

Noi credem că Dumnezeu are putere să intervină în mod miraculos în vindecarea trupului și a sufletului.

Biserica noastră este un loc unde oamenii se dezvoltă din punct de vedere spiritual, intelectual și social”.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: