Cristian Hadji-Culea şi-a  anunţat demisia din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al SRTv (CA), printr-un e-mail transmis Preşedintelui – Director General, Irina Radu, duminică, 9 octombrie 2016. „Vă rog să primiţi demisia mea din Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune şi să o transmiteţi, conform legii, conducerii Parlamentului României”, a menţionat Hadji-Culea în documentul trimis Preşedintelui-Director General al SRTv.

Potrivit legii, locul devenit vacant se ocupă de către supleantul titularului.  Astfel, Gheorghe Bălăşoiu, supleant nominalizat de ALDE, este noul membru titular al Consiliului de Administraţie al SRTv.

Regizorul Cristian Hadji-Culea a fost desemnat membru în CA al SRTv din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)., iar din anul 2006 este directorul Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. Fostul sot al Lamiei Beligan a fost acuzat în urmă cu doi ani de conflict de interese din cauza unor contracte suspecte, conform ziaruldeiasi.ro. Potrivit procurorilor ieseni, directorul Cristian Hadji-Culea a fost regizor la doua piese jucate  pe scena teatrului si scenograf la una dintre ele, fiind remunerat chiar de institutia pe care o conduce in baza unor contracte pe drepturi de autor.