O judecătoare federală a anunțat verdictul în cazul fostului medic. “Te întrebi dacă s-a simţit omnipotent, dacă a simţit că poate scăpa cu orice. A demonstrat că nu ar trebui să mai aibă niciodată acces la copii”, a declarat judecătoarea Janet Neff, potrivit News.ro.

Larry Nassar, în vârstă de 54 de ani a pledat vinovat după ce a fost acuzat că deține mii de imagini și filmuleţe de pornografie infantilă, realizate în perioada 2003-2006. Pe numele său au existat trei capete de acuzare, fiecare cu câte 20 de ani de închisoare. Fostul doctor a fost condamnat joi, el fiind obligat să ispășească toate cele trei sentințe, consecutiv.

În luna ianuarie, Larry Nassar va afla și sentința în procesul în care a pledat vinovat în procesul în care este aczuat de agesiune sexuală. 

Peset 50 de plângeri de abuz sexual penale au fost depuse pe numele lui Larry Nassar, printre tinerele pe acre fostul doctor le-a agresat sunt gimnaste celebre, precum Gabrielle "Gabby" Douglas, Alexandra Raisman şi McKayla Maroney.