Evenimentul Zilei > Actualitate > O fostă vedetă ProTV a vorbit despre TRAUMELE din viața sa. NIMENI NU A ȘTIUT că ea a TRĂIT CU FRICĂ
O fostă vedetă ProTV a vorbit despre TRAUMELE din viața sa. NIMENI NU A ȘTIUT că ea a TRĂIT CU FRICĂ

O fostă vedetă ProTV a vorbit despre TRAUMELE din viața sa. NIMENI NU A ȘTIUT că ea a TRĂIT CU FRICĂ

Andreea Raicu a vorbit într-un interviu despre experiențele care au marcat-o de-a lungul vieții și despre cum a trăit cu frică o buna perioadă de timp.

„Tatăl meu era exasperat că, fetiţă fiind, eram extrem de preocupată de modă şi de cum arăt. I-a spus mamei că nu o să se aleagă nimic de mine şi că toată viaţa va trebui să existe cineva care să aibă grijă de mine, pentru că eu nu o să fiu în stare. Aşa că nu am vrut să primesc ajutor de la bărbaţi, pentru că ar fi însemnat că tata ar fi avut dreptate”, a spus fosta vedeta ProTV, Andreea Raicu.

Despre problemele sale cu depresia, vedeta a afirmat:

„Îmi era frică de faptul că o să mor, că o să fiu împinsă să fac lucrul ăsta. Pentru că era foarte dureros. Toată durerea şi goliciune din suflet erau foarte greu de suportat. Îmi doream să se oprească într-un fel sau altul”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.