Evenimentul Zilei > Actualitate > Fosta solistă a trupei Class ia ANTIDEPRESIVE: „Am lăsat muzica, am lăsat tot”
Fosta solistă a trupei Class ia ANTIDEPRESIVE: „Am lăsat muzica, am lăsat tot”

Fosta solistă a trupei Class ia ANTIDEPRESIVE: „Am lăsat muzica, am lăsat tot”

Cântăreaţa trece printr-o perioadă de depresie şi, în prezent, ia pastille antidepresive. Ea a mărturisit că a avut atacuri de panică din ce în ce mai dese, potrivit CanCan.

Ceea ce trebuia să fie o revenire în muzică pentru Anca Badiu s-a transformat într-o depresie. "Oricine are zile mai proaste, şi tocmai de aceea am sperat că voi scăpa de depresie, însă m-am înşelat amarnic. Am simţit, la un moment dat, că starea mea de sănătate se agravează, însă nici atunci nu am făcut nimic. Mă concentram pe carieră, stăteam în studio, lucram foarte mult pentru că voiam să iasă totul bine. Sunt o perfecţionistă din fire", a povestit cântăreaţa.
Apoi, a început să creadă că se sufocă, să nu doarmă nopţi întregi şi să se teamă că ar muri. "Nu am dormit timp de zece zile, îmi era frică să nu mă asfixiez, nu puteam să respir. Mă temeam să nu mi se întâmple ceva, să-mi fac singură rău. Am făcut un control la plămâni, doctorul mi-a spus că nu am nimic. Însă, în momentul în care s-a uitat în ochii mei, mi-a spus că am atacuri de panică şi mi-a recomandat să merg la un psihiatru", a mai spus Anca Badiu.
Picătura care a umplut paharula fost căţeaua cântăreţei, Bijou, care s-a îmbolnăvit. "Toate aceste probleme, atacurile de panică, depresia, mi s-au tras de la faptul că lucram foarte mult, voiam ca totul să fie perfect în privinţa carierei mele. Dar nu a fost numai asta… Însă, în momentul în care Bijou, căţeluşa mea s-a îmbolnăvit, am simţit că mor!", a spus ea.
Vedeta a mers la doctor, care i-a prescris pastile antidepresive, pe care le ia şi în prezent. "Am lăsat muzica, am lăsat tot, încerc să mă relaxez. Nu prea m-am mai uitat la televizor, dorm mult. Cu siguranţă vor fi voci care vor spune că sunt pastilele antidepresive sunt luate de nebuni, însă asta este o mare tâmpenie. Toată lumea suferă de depresie într-o mică sau mare măsură, iar această boală trebuie tratată din timp", a conchis Anca Badiu.
Totuşi, cântăreaţa s-a răzgândit repede şi a scris pe Facebook scris: "Indiferent de ceea ce se scrie în presă, pentru mine muzica rămâne cea mai importantă.Restul e cancan".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: