Fosta ministră a Justiției din Ungaria, căsnicie de coșmar:„M-a împins când eram însărcinată”

Fosta ministră a Justiției din Ungaria, căsnicie de coșmar:„M-a împins când eram însărcinată”

Ungaria este zguduită de un scandal politico-conjugal. Judit Varga, fost ministru al Justiție în Guvernul lui Viktor Orban, susține că fostul ei soț, Péter Magyar, activistul civic  care s-a aflat în fruntea protestelor care au avut loc în ultima perioadă la Budapesta, a lovit-o crunt, chiar și în prezența copiilor.

Fosta ministră a Justiției din Ungaria, căsnicie de coșmar:„M-a împins când eram însărcinată”

pumn, agresiune

Sursă foto: dreamstime.com

Sub masca unui justițiar afișată de Péter Magyar s-ar ascunde un om foarte agresiv. Judit Varga a fost nevoită să apeleze la Poliție, pentru a scăpa de agresiunile fostului soț.

„M-a împins de ușă, în timp ce eram însărcinată”Când nu cedam, mă închidea într-o cameră”, „S-a plimbat prin casă cu un cuțit. Mă agresa verbal și fizic” , sunt câteva dintre acuzațiile aduse activistului maghiar Péter Magyar, conform hirado.hu. 

Gelozia, dusă la extrem. Fosta ministră a Justiției din Ungaria, victimă a violenței domestice

Fosta ministră a Justiției,  implicată în scandalul grațierii unui condamnat într-un caz pedofilie, scandal care a condus la mai multe demisii în rândul oficialilor maghiari, inclusiv la demisia președintei țării, Katalin Novak, a făcut publice mai multe  scene d eviolență domestică pe care le-a trăit din cauza fostului soț.

Ne puteți urmări și pe Google News

„O dată m-a închis într-o cameră pentru că era supărat că mergeam la un eveniment de vară. Aceste scene aveau loc adesea în fața copiilor”, a spus Judit Varga.  Amenințările degenerau în violență, iar Péter Magyar nu ar fi fost deranjat de faptul că izbucnirile sale de furie erau văzute de alții, chiar de întreaga familie:

„Peter a ieșit din cameră, a mers în bucătărie, a scos un cuțit și a început să se plimbe prin casă cu un cuțit în mână. Și îmi amintesc că eu și mama mea eram acolo, speriate și cu spatele la pământ, întrebându-ne ce urma să se întâmple, ce vor păți copiii”.

Urmărea denigrarea soției și în plan politic: „Tot Guvernul va cădea în capcană”

Judit Varga si premierul Viktor Orban

Judit Varga si premierul Viktor Orban. Sursă foto: platforma X

Conform sursei citate, Peter Magyar urmărea ca fosta soție să aibă pătată și imaginea politică.

„O să regreți asta, oricum nu te vor crede. Tot guvernul va cădea în capcană, voi face un scandal imens din asta” – așa ar fi sunat fraza rostită de Péter Magyar, conform datelor din raportul poliției în care s-a consemnat cearta dintre cei doi soți, în decembrie 2020. Raportul a fost redactat de polițistul care avea sarcina să o protejeze pe Judit Varga la momentul, precizează sursa amintită.