Evenimentul Zilei > Actualitate > Fost spion, acuzat de pedofilie. Bărbatul a violat mai mulţi copii
Fost spion, acuzat de pedofilie. Bărbatul a violat mai mulţi copii

Fost spion, acuzat de pedofilie. Bărbatul a violat mai mulţi copii

Şerbănescu Ninel, fost profesor şi fost cadru al Direcţiei de Informaţii Militare a MApN înainte de 1990, este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani. Bărbatul îşi alegea victimele în staţiile de autobuz.

Greu de crezut, însă chiar şi o persoană cu studii, cu educaţie şi chiar cu familie poate fi în stare de astfel de lucuri macabre. Nu putem numi altfel şirul evenimentelor pe care le-au trăit micuţii. Opt copii au fost acostaţi de străzi, duşi printre blocuri şo obligaţi să să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul.

Experienţele i-au marcat, în mod cert,  pe viaţă şi nu se ştie dacă îşi vor mai reveni vreodată. Deşi în bloc părea un bătrânel cuminte, când ieşea pe străzi era cu totul alt om.

Calvarul micuţilor s-a sfârşit. pedofilul a fost prins. Miercuri, poliţiştii l-au ridicat pe Şerbănescu Ninel din locuinţa sa. Vecinii au fost martori la eveniment. "Nu-mi vine să cred. Eu am o fetiţă de şase ani. Tremur de nervi", a spus oripilat un vecin. "Nu merită nici să te uiţi la el. Eu am o nepoată. e sufletul meu", a menţionat un bărbat din blocul în care locuia pedofilul. "Ăsta nu mai e om. Ăsta mai poate să fie om? Ăsta e un nenorocit. Să-ţi baţi joc de copiii altora", a conchis o femeie martoră la reţinerea fostului profesor.

Potrivit anchetatorilor, pedofilul a avut curajul să ajungă până în apartamentul unui copil, unde l-a obligat la perversiuni.

"În cursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea pentru 24 de ore pe numele lui Şerbănescu Ninel, cercetat pentru infracţiunile perversiune sexuală, agresiune sexuală şi tentativă la viol

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: