Evenimentul Zilei > Politica > Fost ministru în Guvernul Ponta îi ridiculizează pe oamenii lui Dragnea
Fost ministru în Guvernul Ponta îi ridiculizează pe oamenii lui Dragnea

Fost ministru în Guvernul Ponta îi ridiculizează pe oamenii lui Dragnea

Fostul ministru de Finanțe din Guvernul Ponta, Eugen Teodorovic a ridiculizat în această seară, într-o emisiune televizată, doi membri ai cabinetului Mihai Tudose. Este vorba despre Ionuț Mișa, ministrul Finanțelor, și Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, pe care îi acuză că nu se consultă cu antreprenorii înainte de a lua decizii.

Teodorovici, care este tras pe linie moartă în PSD după ce s-a opus proiectului “split TVA”, l-a ridiculizat pe Ionuț Mișa, într-o emisiune la România Tv: “Sunt puţini cei care iau în seamă ce spune dânsul. Eu nu îl iau în seamă. Eu cred ceea ce spune Olguţa Vasilescu. Va fi foarte bună noua lege a pensiilor. Mi-e greu să explic ce spune Mişa şi nici nu vreau să mă chinui să explic. Mişa trebuia să se consulte cu mediul de afaceri când a dat OUG 23. El discută despre acest lucru. Mă bucur că nu mai e prevederea cu split TVA. E o invidie justificată. El nu se consultă cu mediul de afaceri".

Fostul ministru din Guvernul Ponta nu l-a uitat nici pe Ilan Laufer, care săptămâna trecută a fost printre numele speculate pentru remaniere din Guvern: "Laufer trebuia să îşi facă un tatuaj cu nu split TVA. Nu l-am auzit deloc. Trebuia să îi apere pe cei din mediul de afaceri".

Amintim faptul ca Eugen Teodorovici a fost promovat în politica mare de fostul lider PSD, Victor Ponta, și că în aceste zile se află în centrul unui scandal după ce a declarat că a luat o diplomă de la Academia SRI fără a participa la vreun curs.