Evenimentul Zilei > Monden > Fost concurent de la X Factor, violator în serie. Detaliile care au șocat instanța
Fost concurent de la X Factor, violator în serie. Detaliile care au șocat instanța

Fost concurent de la X Factor, violator în serie. Detaliile care au șocat instanța

Fapte incredibile comise de un fost protagonist al emisiunii, timp de 22 de ani.

Scandal uriaș stârnit în jurul unui fost participant la cunoscuta emisiune X Factor. Acesta a fost arestat și condamnat după ce a violat nouă femei. Mai mult, el a și filmat orgiile la care și-a supus victimele. În instanță, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Protagonistul este Phillip Blackwell (în vârstă de 56 de ani), un fost concurent la emisiunea X Factor difuzată în Marea Britanie. Timp de 22 de ani, el a agresat sexual 9 femei, a înregistrat ororile și în cele din urmă a primit o condamnare drastică: închisoare pe viață. Conform descrierilor făcute de victime, Phillip Blackwell era „calm și calculat” și le spunea victimelor sale în timpul violurilor „să se bucure de el”.

Primul caz în care a fost implicat violatorul s-a înregistrat în 1997, iar ultimul a fost în 2019, atunci când oamenii legii au reușit să dea de urma lui și să-l aresteze. Trimis de procurori în fața instanței, el a pledat vinovat și a fost acuzat nu mai puțin de 31 de infracțiuni sexuale, printre acestea numărându-se violul, tentativă de viol, agresiune indecentă, agresiune prin penetrare și voyeurism.

Ziariștii din Marea Britanie au arătat că agresorul își alegea victimele, le răpea, le urca în mașină cu forța, apoi le viola. „Dacă aș întâlni o fată ca tine, aș vrea să mă căsătoresc cu ea. Vreau să te bucuri de asta”, a povestit una dintre victime să a auzit din gura agresorului înaintea actului sexual forțat.

După ce comitea faptele, Phillip Blackwell, fost concurent la X Factor – Marea Britanie își amenința victimele. El le transmitea că știe unde locuiesc acestea și nu va ezita să le caute dacă vor anunța poliția și vor povesti prin ce au trecut. „El este răul în persoană”, au spus câteva dintre victimele englezului care își va petrece restul zilelor după gratii, conform deciziei luate de judecători.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: