Evenimentul Zilei > Actualitate > Fortăreață, înţesată de camere de supraveghere! VIDEO de senzație! Așa arată casa vedetei. Interlopii îl amenință! ALERTĂ NAȚIONALĂ!
Fortăreață, înţesată de camere de supraveghere! VIDEO de senzație! Așa arată casa vedetei. Interlopii îl amenință! ALERTĂ NAȚIONALĂ!

Fortăreață, înţesată de camere de supraveghere! VIDEO de senzație! Așa arată casa vedetei. Interlopii îl amenință! ALERTĂ NAȚIONALĂ!

Florin Salam pare sigur pe el când merge pe stradă. Conflictele cu diverși interlopi l-au determinat, însă, pe artist să-şi transforme locuința într-o adevărată fortăreață, înţesată de camere de supraveghere!

Săptămâna trecută, Florin Salam  s-a declarat extrem de deranjat de incidentul petrecut în Italia, unde a fost lovit de un interlop.

Florin Salam a spus că în viața de artist nu au are cum să fie totul bine şi că, dacă în viața lui ar fi fost totul numai lapte și miere, nu ar fi ajuns unde este astăzi.

Florin Salam a înțeles ce înseamnă greutățile vieții.

Totodată, Florin Salam a ținut să menționeze, potrivit Antena Stars, că nu va mai accepta să fie deranjat de oricine.

Artistul a fost filmat, la finele săptămânii trecute, în apropierea casei sale, într-o ipostază inedită. Mulţi s-ar fi aşteptat ca Florin Salam să fie păzit de bodyguarzi înarmaţi până în dinţi, după scandalul teribil în care a fost implicat recent. 

Îndrăgitul manelist era singur pe stradă şi se plimba relaxat – semn că nu l-a speriat prea tare incidentul din Italia. El a discutat cu șoferul și a plecat relaxt la bordul mașinii, cel mai probabil la un eveniment cu ştaif.