Foraje puțuri pentru cea mai curată apă, oriunde în România

Foraje puțuri pentru cea mai curată apă, oriunde în România

În prezent, alimentarea cu apă a devenit o problemă în toată lumea, de la an la an devine tot mai critică.

În România, datorită resurselor de apa subterane aceasta problema se poate rezolva prin foraje puțuri la mareadâncime. În ajutorul dumneavoastă vine Tipfor S.R.L, companie care își desfășoară activitatea la nivel național, realizează foraje puțuri în Bucuresti, Ilfov, Argeș, Brasov, Sibiu, Dâmbovița, Timiș si restul țării

TIPFOR” este o firmă specializată în executarea forajelor pentru apa cât și a forajelor pentru pompe de caldurăgeotermale

Oferim și alte servicii cum ar fi:

Ne puteți urmări și pe Google News

-întocmire documentație și obtinere avize de la apele române

-denisipări puțuri apă

-foraje de mediu sau piezometre

-foraje piloți pentru consolidări

-foraje pentru epuisment sau asecari

-sisteme de pompare pentru foraje puțuri

-mentenanță și lucrări post-garanție la foraje puțuri

Principala activitate cea de foraje puțuri la mare adâncime ne reprezintă cel mai bine, din 2007 până în prezent am realizat peste 2000 de foraje la mică și mare adâncime.

Despre foraje puțuri la mică adâncime putem spune că sunt lucrări ieftine. Acesta este adevărul, din acest motiv sunt preferate de către o mare parte din clienți. Este vorba însă de clienții neinformați. Cine însă dorește apă de calitate va alege întotdeauna foraje puturi de adancime. Motivația forării unui puț de adâncime constă doar în calitate. Căci un foraj care se alimentează din primul strat de apă, acesta va fi pânza freatică. Ori, după cum se știe, pânza freatică este deja un rezervor de apă poluată. Calitatea acestei ape nu mai este cea de acum 40-50 de ani, în ea se varsă toate scurgerile, toți agenții poluatori, precipitațiile care aduc apa din atmosfera poluată.

Cine are nevoie de apă potabilă știe că un foraj de adâncime este soluția ideală. Prima întrebare pe care ne-o pune, si nu doar nouă ci caută pe net și întreabă mai multe firme de foraje puțuri și rosteste aceleasi cuvinte: Cât costă?

Prețurile în lucrările de foraje nu pot fi însă la fel ca acelea de la auto-service, să știi cât costă schimbul de ulei cam peste tot. Când se forează putem ântalni un sol mai tare sau mai moale. Stratul acvifer ideal poate fi la 15 metriadâncime sau la 100. Poate aveți nevoie de apă pentru a iriga 10 hectare sau doar grădina de zarzavaturi.

 

Prețurile în foraje puțuri au multe componente...

 

Am spus aceste lucruri pentru a va dă seama că prețurile pot varia semnificativ de la o regiune la alta. Mai mult,prețurile la puțuri forate pot fi absolut diferite și dacă avem două foraje apropiate, să zicem la 300 de metri unul de altul.

La întrebarea cât de adânc trebuie să fie un foraj nu se poate da un răspuns atât de simplu. Și mai ales ieftin. Căci săafli adâncimea de foraj foarte exactă ar trebui un studiu, ceea ce nu se justifică întotdeauna.  Vă recomandăm să întrebați vecinii care au mai făcut foraje, la ce adâncime au dat de apă.  Altfel, noi, Tipfor SRL Timisoara, dispunem de informații despre adâncimea de foraj din cele mai multe zone ale țării...știm unde și cât de adânc se poate fora.

Pentru mai multe informații despre foraje puțuri accesti www.tipfor.ro sau www.foraje-pentru-apa.ro

Foraje pompe de caldura

 

 

Specialiștii Tipfor S.R.L. din Timișoara au suficientă experiență acumulată, astfel încât să vă recomande încalzirea prin sistemul cu pompe de căldură. Extragerea și folosirea energiei geotermale prin foraje reprezintă una dintre cele mai moderne metode de încălzire.

Forajele pentru încălzirea cu centrala geotermală sunt una din specialitățile noastre. Forajele sunt executate în două variante: varianta „apa-apa” dar și varianta de incalzire „sol apa”.

Executam forajele atât în varianta cu noroi de foraj și cât în cea cu ciocan de fund cu aer comprimat pentru solurile tari (rocă compactă)

Adâncimile la care se introduc colectori verticali sunt între 70-120 metri conform proiectului de instalații a fiecăreiconstucții.

Cu ajutorul unei pompe de căldură reușim extragerea energiei din sol și utilizarea acesteia pentru consum, încălziresau răcire. Acestea reprezintă solutia alternativă la problema globală a epuizarii resurselor minerale.