Evenimentul Zilei > Politica > Flutur aruncă bomba! PSD, “înjunghiat” pe la spate! Jocurile sunt făcute
Flutur aruncă bomba! PSD, “înjunghiat” pe la spate! Jocurile sunt făcute

Flutur aruncă bomba! PSD, “înjunghiat” pe la spate! Jocurile sunt făcute

A mai rămas  puţin până la alegerile locale, iar liderii PNL jubilează. Flutur este sigur că PSD va fi pierde cu ajutorul primarilor care trădează.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că mai mulţi primari ai PSD vor candida la alegerile din 27 septembrie din partea PNL: “N-am finalizat încă toate discuţiile pe această temă.  Sunt primari care la Ordonanţa 55, în 2014, au plecat de la PNL, care este foarte posibil să se întoarcă şi să candideze de la PNL. Nu am astăzi cifra exactă. O să vă comunic zilele viitoare…”, a spus liberalul.

Gheorghe Flutur şi-a lansat, luni, candidatura pentru cel de al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi a declarat:
“Pornesc la drum încrezător, cu câteva obiective mari pentru judeţul Suceava, sub sigla ‘Şi mai mult şi mai bine pentru suceveni’. Sunt convins că sucevenii vor gira pentru echipa PNL”.

Marcel Ciolacu face acuzaţii grave la adresa PNL-ului

Liderul PSD îi acuză pe liberali că mituiesc primarii PSD şi că va depune astăzi plângere penală la DNA împotriva tuturor liberalilor din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității.

Marcel Ciolacu a scris pe Facebook că liberali că îi mituiesc pe primarii social-democrați, cărora le promit bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL, iar cine nu cedează este amenințat și șantajat.

Toți duduienii galbeni din Guvern – la puşcărie!!!

Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!!. Aşa îşi începe postarea liderul PSD.

Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!
Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.
Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.