Evenimentul Zilei > Actualitate > FLORY DIN VASLUI a spus ADEVĂRUL despre relația lui BRIGITTE cu ILIE NĂSTASE: „O PROFITOARE”
FLORY DIN VASLUI a spus ADEVĂRUL despre relația lui BRIGITTE cu ILIE NĂSTASE: „O PROFITOARE”

FLORY DIN VASLUI a spus ADEVĂRUL despre relația lui BRIGITTE cu ILIE NĂSTASE: „O PROFITOARE”

Flory din Vaslui, o tânără vloggeriță care comentează diferite situații din România, și-a îndreptat toată atenția către relația dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Flory din Vaslui a postat pe site-ul personal un videoclip în care explică ce se întâmplă între Brigitte și ilie Năstase.

„Văd de câteva zile pentru a mia oară deja, știre care spune că Brigitte va divorța de Ilie. Bă frate, m-am săturat, da? Asta divorțează de Ilie de ani de zile. Parcă văd deja titlurile de tabloide: Cu ce va pleca Brigitte în urma divorțului?, Cu două veioză, cu două aparate de cafea, cu două vibratoare, cu două rachete și cu două milioane de euro, normal”, a spus aceasta.

„Madam Brigitte nici nu știe cine a fost Ilie Năstase și Ion Țiriac la Roland Garros. Eu cred că ea știe doar că e un băiat pe care îl respectă chelnerii și îi dau bună ziua directorii de firme și sportivii.Cred că la luat pentru că știa că poate intra oricând la Brasseria Cireșica din Monte Carlo sau la restaurantul Pescărușul din Saint Tropez. O profitoare”, a mai adăugat ea revoltată.