Evenimentul Zilei > Actualitate > FLORIN SECUREANU, legături strânse cu SERVICIILE SECRETE. Dezvălurile BOMBĂ care ar putea arunca tot cazul în aer. Ce l-au pus să facă șefii securității
FLORIN SECUREANU, legături strânse cu SERVICIILE SECRETE. Dezvălurile BOMBĂ care ar putea arunca tot cazul în aer. Ce l-au pus să facă șefii securității

FLORIN SECUREANU, legături strânse cu SERVICIILE SECRETE. Dezvălurile BOMBĂ care ar putea arunca tot cazul în aer. Ce l-au pus să facă șefii securității

Noi dezvăluiri incredibile făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan în cazul fostului director de la Spitalul ”Malaxa”. Florin Secureanu a avut legături cu strânse cu oameni din servicii și Securitate. Una dintre aceste persoane chiar l-a angajat pe Secureanu ca masor în 1985.

Potrivit Tolo.ro, Secureanu a avut un prieten consilier la Cotroceni după 1989. Și, chiar dacă a servit administrația prezidențială timp de 15 ani, nu există nicio poză cu el. Numele său este Constantin Brâncuș.

 

 

Paul Stoica, alt prieten cu Secureanu, a fost ofițer de Securitate înainte de 1989. Acesta l-a agajat pe fostul șef de la ”Malaxa”, în 1985, ca masor. După căderea regimuli Ceaușescu, Stoica a devenit șef în SRI, Sectorul 2 și, apoi, adjunctul lui Secureanu la spital. În total, un număr de 5 ofițeri activi ai Serviciului Român de Informații l-au sfătuit și l-au teleghidat pe managerul instituției medicale. Ei i-au rămas aproape și când s-au retras.

Sursa citată mai arată că în ultimele zile s-a intensificat nervozitatea celor investigați și a crescut nivelul de risc dinspre ei spre jurnaliștii care îi expun, iar colapsul din sistemul medical pucntează eșecul serviciilor de informații.

Tolontan mai acuză că SRI și celelalte sercicii secrete din România au o responsabilitate directă pentru ce se întâmplă și pentru ce se poate întâmpla în continuare.

Mai multe puteți citi pe Tolo.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.