„Florin Salam pare ca nu poate scăpa de ghinioane. După ce s-a certat cu cu familia răposatei sale soții, manelistul a reușit să își lovească toate mașinile.

Se pare că, cel mai probabil apăsat de probleme și de acuzațiile familiei Fănicăi, Florin și-a avariat cele două autoturisme pe care le are în dotare. Din fericire, artistul a scăpat nevătămat din ambele tamponări”, anunță cancan.ro.

Florin Salam, atacat de fostul cumnat. „Ajunge să păcălească lumea”

Florin Albu, fostul cumnat al lui Florin Salam, a scos la iveală lucruri uluitoare despre „Regele manelelor”.

Potrivit lui Florin Albu, manelistul nu ar mai fi trecut pe la mormântul soției sale, Fănica, de mai mulți ani.

Afirmația a fost făcută pe Facebook, la 12 ani de la moartea Fănicăi.

„Sunt foarte multe lucruri legate de moartea surorii mele Fănica, pe care lumea nu le știe. Sunt 12 ani de când ea a decedat și am ținut ascunse foarte multe lucruri. Până acum nu a făcut nimeni nimic pentru că s-a dorit să-i protejăm pe copiii surorii mele. Ne-am dorit să fim lângă ei. Acum, ei sunt mari, sunt însurați și dorim ca toată lumea să afle adevărul despre moartea ei. Cum a murit, de ce a murit!

Pomenile s-au făcut la început, când a fost proaspătă situația. La un moment dat, după ceva timp, a început să fie oribil din partea lui Florin. Multă lume nu știe ce fel de om este Florin. Eu am venit la dumneavoastră ca să fac dreptate surorii mele. Ea nu are odihnă până eu nu o să spun adevărul cu tot ce s-a întâmplat. S-a ascuns până acum.(…) Când au trăit împreună cred că era marea lui dragoste, dar acum nu prea cred. De aproximativ 6-7 ani, nu a mers să aprindă o lumânare la cimitir.

Îl rog frumos să nu mai înceapă să cânte – «Unde ești, nevastă…» -. S-a terminat, nevasta nu mai este. A vorbit foarte urât la adresa ei, așa în mormânt cum este. Nu mai spun că nu a adus o lumânare de șapte ani. Și ajunge să păcălească lumea, să cânte la oameni și lumea să-l aplaude pentru cât de mult o iubește pe Fănica.

Nu este adevărat, este un fake. Părerea mea este că Florin Salam este mai tare decât Toma Caragiu. Joacă un rol foarte bine. Vreau să nu o mai pomenească. Eu sunt fratele Ștefaniei și am și dreptul să spun asta. Să își vadă de treburile lui, să uite, să nu mai pomenească”, a declarat Florin Albu, fratele Fănicăi.

 

sursa: cancan.ro