Fardin Amet a făcut petrecere mare în Capitală cu ocazia botezului fiicei sale. Fiind prieten cu Florin Salam, zis şi „Regele manelelor”, i-a dat telefon să cânte la petrecere, fără să ştie că manelistul nu este în ţară, potrivit cancan.ro

 

“Vino, rapid, aici! Nu accept un refuz!”, i-ar fi transmis interlopul lui Florin

 

Replica lui Florin Salam nu a întârziat: “Frate, sunt în Italia, la Roma! Nu am nicio posibilitate să ajung!”. “Te urci în avion și vii imediat aici!”, ar fi “tunat” Fardin Amet

Pentru că prietenul la nevoie se cunoaşte, Florin l-a apelat de urgenţă pe Connect-R şi l-a rugat să cânte el la petrecerea lui Fardin.

Invitaţii la petrecere susţin că show-ul lui Connect-R a fost unul de pomină.

S-a dansat, s-a cântat, iar dedicațiile, așa cum era normal, au curs gârlă.

Se pare că, Florin Salam s-ar fi „onorat” faţă de prietenul său Fardin prin achitarea reprezentaţiei susțină de Connect-R. Gestul său a fost interpretat ca „iertare” că nu a putut să vină la petrecerea botezului fiicei interlopului din Berceni.

Fardin Amet este cunoscut de autorităţi drept unul dintre cei mai violenţi intrelopi din Capitală. Cu toate că acesta a stat mai mult la închisoare, a reuşit să se impună în Apărătorii Patriei, în zona dominată de etnicii turci, stabiliţi în Sectorul 4. De numele acestuia se leagă numeroase acte de violenţă, în special îndreptate împotriva grupării Sportivilor, dar şi fapte de proxenetism ori fals de monedă.

 

 

Te-ar putea interesa și: