Evenimentul Zilei > Actualitate > Salam NU-L UITĂ pe AGRESOSRUL de la Milano. Mesaj de ultimă oră al manelistului: E rândul meu acum…
Salam NU-L UITĂ pe AGRESOSRUL de la Milano. Mesaj de ultimă oră al manelistului: E rândul meu acum…

Salam NU-L UITĂ pe AGRESOSRUL de la Milano. Mesaj de ultimă oră al manelistului: E rândul meu acum…

Florin Salam a trecut prin momente de coșmar. În timp ce cânta la o nuntă în Milano, a fost bătut de față cu toată lumea. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a petrecut toată scena.

În urma acestui nefericit episod, manelistul și-a uimit prietenii virtuali, când a postat pe Internet două versuri alături de un mesaj în care a explicat de ce îi iartă pe toţi cei care îi greşesc.

„Ai știut să dai cu pumnul
Acum eu o fac pe nebunul.

Vă spun un secret valoarea nu stă într-un pumn valoarea adevărată stă la ce-i cu cap. Si cu un bun simț. Lăsat de la Dumnezeu.

Fiecare mai greșește,și trebuie iertat. Pe ce-l care îți vrea răul.
Dar dumnezeu le da la fiecare după inimă
—-#
Eu nu fac rău la nimeni. Niciodată…
Din contra, ajut cât pot şi eu.

Îmi fac meseria, să îmi cresc copii

Vă doresc o seară frumoasă.
Si cred că am zis bine ce am scris aștept parerele dumneavoastră.
Vă pup..*(F.S.)”, a scris Florin Salam pe rețelele de socializare.

După câteva ore bune, în care nimeni nu știa absolut nimic despre Florin Salam, artistul a transmis un mesaj fanilor săi în care îi asigura că este bine și le mărturisea decizia pe care a luat-o. Între timp însă, cântărețul s-a răzgândit și s-a întors pe scenă, scrie cancan.ro.

„Dragii mei sunt bine, țin să fac un anunț foarte important. O să mă las de cântat, deși știu că mulți nu puteți să stați fără mine. Îmi pare foarte rău să menționez încă o dată că nu am să mai cânt. Dragii mei fani, vă pup și vă iubesc. Chiar și pe dușmanii mei. Vă pupă al vostru Florin Salam. Nu se merită. În primul rând trebuie să ajung la familie în viață. Sunt bine, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați. De astăzi nu o să mai cânt”, a fost mesajul transmis de Florin Salam.