Florin Prunea (49 de ani) a rămas unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului șef de la „Casa Fotbalului”, Răzvan Burleanu. După înfrângerea din Muntenegru (0-1), fostul membru al Comitetului Executiv al FRF, a declarat, pentru EVZ, că a pus din nou tunurile pe cel ce astăzi conduce fotbalul din România.

„Mandatul lui este un dezastru”

„Cea mai mare greșeală este că a ajuns în fruntea Federației unul care nu are treabă cu fotbalul. A trebuit ca Gică Popescu să fie băgat la închisoare, pentru ca Burleanu să aibă funcția de azi. Președintele minte cum respiră. Să plece! Nu are ce să caute în fotbalul românesc. Mandatul lui este un dezastru. Nicăieri, în fotbalul civilizat, nu s-a întâmplat acest lucru”, a tunat Prunea.

Vine „Regele”?

Mai mult, anul viitor vor avea loc alegerile pentru președinția FRF. Majoritatea oamenilor din fotbalul mioritic vor cu orice preț ca Gică Hagi să ocupe fotoliul de președinte al forului.

„Situația din momentul de față este extrem de gravă. Este un dezastru! Fotbalul nostru nu mai are calitate. Este un lucru grav. Noi, membrii din <Generația de Aur​>, vom sta de vorbă și vom face o analiză completă în ceea ce privește posibila candidatură a lui Gică Hagi. Când vom lua o decizie, o vom face publică”, ne-a mai spus Prunea.