Evenimentul Zilei > Social > Florin piersic a RĂBUFNIT. Marele maestru NU a mai putut SUPORTA PRESIUNEA
Florin piersic a RĂBUFNIT. Marele maestru NU a mai putut SUPORTA PRESIUNEA

Florin piersic a RĂBUFNIT. Marele maestru NU a mai putut SUPORTA PRESIUNEA

Marele maestru Florin Piersic a răbufnit. Acesta nu a mai putut suporta minciunile care au fost spuse despre persoana lui și a vrut să facă lumină.

Actorul Florin Piersic a avut o reacție pe Facebook, după ce în spațiul public a apărut informația legată de costul evenimentului organizat la Cluj de ziua sa, spunând că jurnaliștii ori sunt răuvoitori, ori dezinformați, dar că se folosesc de moment.

„Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau… Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., „bani publici”. Nu se mai satura ziarele de stiri „de senzatie”. Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii.

Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!”, a scris Florin Piersic, pe Facebook