Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Pastramă, probleme cu Poliția! Milionarul nu l-a iertat și l-a reclamat. Brigitte este devastată
Florin Pastramă, probleme cu Poliția! Milionarul nu l-a iertat și l-a reclamat. Brigitte este devastată

Florin Pastramă, probleme cu Poliția! Milionarul nu l-a iertat și l-a reclamat. Brigitte este devastată

Iubitul lui Brigitte, Florin Pastramă, a intrat în vizorul poliției după ce a parcat aiurea mașina iubitei sale. Scandalul a pornit în fața vilei milionarului Dan Nicorescu.

Florin Pastramă nu s-a putut abține și a intrat într-un nou scandal. De data aceasta, el a parcat aiurea bolidul lui Brigitte și a fost amendat de poliție. Întregul moment a fost surprins de paparazzi.

Florin Pastramă nu a fost foarte inspirat și a parcat în fața casei celebrului Dan Nicorescu, situată în zona de Nord. Iubitul Brigittei a reușit să parcheze atât de prost încât a blocat întregul trotuar și aproape a lipit bolidul fostei soții ai lui Năstase de gardul lui Nicorescu. Milionarul nu a stat prea mult pe gânduri și a chemat poliția, scrie WOWbiz.

Agenții de poliție au venit, au măsurat, au fotografiat și i-au lăsat în parbriz lui Pastramă o amendă, după ce au schimbat câteva vorbe cu Nicorescu. Vărul soției lui Pepe nu se afla la fața locului, iar când s-a întors polițiștii deja plecase. 

La doar câteva minute distanță de acest eveniment, Pastramă a oprit mașina și a verificat amenda. Nu a părut însă descurajat, ci mai degrabă amuzant. A zâmbit, a urcat din nou în mașină și a plecat către o terasă din zonă. Pastramă a parcat din nou aiurea, blocând practic intrarea în respectivul local.

Brigitte Năstase a declarat că vrea să îi ofere un copil lui Florin Pastramă.

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.