Florin Călinescu, urmărit de tragedie. Ceremonie pentru fiul său, în această săptămână

Florin Călinescu, urmărit de tragedie. Ceremonie pentru fiul său, în această săptămână

Viața actorului a fost marcată de numeroase drame. În 2005 și-a pierdut soția, apoi părinții, iar acum fiul.

În martie 2005, Florin Călinescu și-a pierdut soția, din cauza unui cancer la gât. Actrița Ana-Maria Călinescu a murit în martie 2005, într-o rezervă a Spitalului de Oncologie a Spitalului Universitar din Bucureşti. Avea cancer la gât. Actriţa a jucat la Teatrul Mic din 1980 până în 1996 şi a decedat în ziua în care a împlinit 47 de ani şi 27 de ani de căsnicie.

În 2010, la numai două luni distanță, Florin Călinescu și-a pierdut ambii părinți. Mama sa, Volina, a murit în Săptămâna Mare a Paștelui, tot din cauza cancerului, iar tatăl său, Ion Călinescu, a decedat la 81 de ani, răpus tot de cancer.

Tatăl a fost înmormântat în acelaşi loc unde a fost îngropată prima fetiţă a lui Florin, care a murit la cinci luni, fiind născută cu o boală incurabilă. Petru Călinescu: "Sper să vă rugaţi, alături de mine, pentru o lume mai bună" Fiul cel mare al lui Florin Călinescu a anunţat că deşi încă nu poate să vorbească despre fratele său, va avea loc o ceremonie la sfârşitul săptămânii în Bucureşti pentru Luca Călinescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Apreciez toate mesajele voastre de până acum. Chiar dacă nu pot să vorbesc încă despre ce s-a întâmplat, sper că vă veţi ruga, alături de mine, pentru o lume mai bună. Va avea loc o ceremonie la sfârşitul acestei săptămâni în Bucureşti şi sper să vă văd pe o parte din voi acolo. Pace şi dragoste", a scris Petru Călinescu pe Facebook.

CITIŢI ŞI:

  • Fiul cel mic al lui Florin Călinescu, Luca, s-a sinucis