După dansul realizat de Alicia Bonita, Florin Călinescu l-a tachinat pe Mihai Petre spunându-i că acesta și-a făcut sală de dans pentru a se uita la fete în cabinele de duș, potrivit cancan.ro

 „Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate. Cheile Bicazului, Cheile Turzii, cheile mele, defilee, peșteri, grote. Mânca-ți-aș zonele. Am văzut puțin și din Bâlea Lac. Să nu-i lași să pună mână pe tine și să te pupe toți credincioșii ăștia care cred în minuni. Eu cred că dacă ai lăsa pe cineva să te atingă și să te pupe, ar face ceva minuni”, a declarat Florin Călinescu despre concurentă.

 „Sunt din București și cu acest tip de show-uri mă ocup. Fac acest tip de job de 11 ani în locuri organizate”, a spus Alicia Bonita după dans.

 

Totuşi, Mihai Petre nu s-a lăsat atacat de colegul său de juriu şi a replicat imediat.

 „Pe Florin l-ai facut fericit. Niciodată nu a vorbit atât de mult. Mi se pare că nu mai are rost să adaug nimic”, a spus Mihai Petre.

De fapt, Alicia Bonita a intrat în atenţia presei, după ce a dansat goală la o emisiune nocturnă de la un post de televiziune. Dar în afară de dans, Aliciei îi plac foarte mult fotbaliştii

În 2012, Alicia Bonita şi Steliano Filip au fost implicaţi într-un mega-scandal, după ce fotbalistul a abordat-o pe Facebook.

Toată discuţia cu cei doi a fost postată de Alicia Bonita pe pagina sa de facebook.

Tânăra nu s-a lăsat, aşa că fotbalistul s-a enervat şi au trecut la ironii, înjurături şi ameninţări! Toate cu greşeli gramaticale grave, bineînţeles:

Steliano Filip: Mai ai iubit la Dinamo?
Alicia Bonita: Care e problema ta?

Steliano Filip: Bă, bagami.as … ce figuri ai? Te.am întrebat că te lăudai.
Alicia Bonita: Vorbeşte frumos ţăranule!

Steliano Filip: Frumoasooo…
Alicia Bonita: Nu am texte cu tine de asta tziam zis aşa. Nu am limbajul tău de cartier.
Steliano Filip: Ma laşi mă cu limbaj de cartier. Eşti şi tu animatoare sau ce eşti!