Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Călinescu, ÎN PRAGUL MORȚII?! Anunțul TRAGIC a fost făcut chiar de el
Florin Călinescu, ÎN PRAGUL MORȚII?! Anunțul TRAGIC a fost făcut chiar de el

Florin Călinescu, ÎN PRAGUL MORȚII?! Anunțul TRAGIC a fost făcut chiar de el

Unul dintre cei mai prolifici oameni de televiziune, Florin Călinescu, a povestit un episod tragic din viața lui. Potrivit acestuia, dacă nu ar fi tratat tumora, ar fi putut rămâne desfigurat.

Florin Călinescu, unul dintre cei mai iubiți actori, a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul a fost făcut chiar de el. 

Călinescu a fost extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Spectatorii și telespectatorii îl știu drept o persoană veselă, mereu pusă pe șotii și chiar sarcastică.

În cele din urmă, vedeta TV a hotărât să facă o mărturisire grea despre problemele pe care le-a avut. Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer la piele și a suferit o intervenție chirurgicală în zona nasului, informează Cancan.

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a mărturisit Florin Călinescu.

Medicii au decis să îl opereze pe Florin Călinescu. I-au extirpat tumora și s-au asigurat că totul este în regulă.  

„Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient.”, a declarat medicul dermatolog Mihaela Leventer.

Florin Călinescu este un actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. Acesta a fost jurat în celebrul show „Românii au talent”. Acesta a avut și o scurtă carieră politică, candidând din partea PNL pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș, dar nu a fost ales la alegerile din 2008. Între anii 2000 și 2014 a fost director al Teatrului Mic.