Florin Busuioc a primit o a doua șansă de la viață după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în urma infarctului. Actorul și prezentatorul TV nu a ajuns încă la forma maximă, însă are un tonus ridicat și vorbește, emoționat, despre ceea ce i s-a întâmplat și despre planurile sale de viitor.

Busu a făcut o schimbare radicală în viața sa. Nu se mai „agită” așa cum făcea înainte, și tocmai de aceea nu prezintă, încă, și știrile de dimineață. Dar spune că nu va mai trece mult timp până atunci. Totuși, faptul că nu poate face efort de vorbire este motivul principal al absenței lui Florin Busuioc.

„Nu mă mai agit atât de tare, e unul dintre lucrurile pe care încerc să le fac acum după întâmplarea nefericită, nu mă mai agit. De asta nu fac încă ştirile de dimineata, o să revin şi dimineaţa. Mă apuc şi de teatru”, a spus Busu la stirileprotv.ro.

„Aştept să îmi mai treacă puţin coastele, coastele mă împiedică să respir normal şi repiratia e mai complicată, mai de câine aşa, nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare, dimineaţa eu având vreo 10-12 intervenţii am zis mai stau un pic să mi se mai refacă coastele, nu mai iau niciun medicament de durere”, a mai precizat Busu.