Florin Bratu "latra"

Florin Bratu "latra"

Atacantul care joaca in prezent pentru echipa franceza Valenciennes si-a dat acordul sa revina la Dinamo pentru a-i ajuta pe "cainii rosii" sa forteze patrunderea in grupele Ligii Campionilor.

Activitatea la clubul de fotbal Dinamo se desfasoara in aceste zile pe doua fronturi. In paralel cu evolutiile echipei in Liga I, unde „cainii rosii” nu mai au de indeplinit niciun obiectiv, fiind deja campioni, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare este preocupata sa nu repete greselile trecutului si cauta sa-si intareasca lotul.

Antrenorul Mircea Rednic a cerut conducerii ca de la echipa sa nu plece niciun jucator, urmand sa fie adusi cativa fotbalisti care sa ajute Dinamo sa patrunda in grupele Ligii Campionilor. „Ii vreau pe Florin Bratu si un fundas central puternic din strainatate”, s-a exprimat, fara echivoc, Rednic.

L-a ales pentru ca are viteza Tehnicianul a dezvaluit pentru EVZ motivul pentru care a decis sa-l aleaga pe Bratu, desi pe lista cu atacantii aflati in vizorul „cainilor rosii” se mai aflau Claudiu Keseru si Marius Niculae: „Imi trebuie la echipa un „varf” cu viteza foarte buna, iar acel jucator este Bratu”. Raspunsul lui Bratu este pozitiv, el dorind o revenire in „Groapa”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vreau sa vin la Dinamo. Mi-as dori sa ma intorc. Rednic e cel mai bun antrenor cu care am lucrat pana acum in cariera mea! Si am avut ceva antrenori... Cu Rednic am castigat cupe, campionatul...”, ne-a declarat ieri Bratu, evaluat de FC Nantes, formatie cu care mai are contract un an, la 800.000 de euro. In sezonul 2002/2003, cu Rednic antrenor, Bratu a castigat titlul, o Cupa si o Supercupa ale Romaniei, toate cu Rapid.

Atacantul a inceput fotbalul la Dinamo, dar a preferat sa se transfere la Rapid. „Bratone” a revenit la Dinamo la maturitate, intr-o perioada in care gruparea din Soseaua Stefan cel Mare era pregatita, pe rand, de Ioan Andone, Esteban Vigo si Florin Marin. In acest sezon din Ligue 1, Bratu n-a jucat pentru Valenciennes, unde l-a imprumutat FC Nantes.

REFUZ

I s-a dat cu flit lui Marius Niculae

Alegandu-l pe Florin Bratu, antrenorul Mircea Rednic i-a dat astfel cu flit lui Marius Niculae, un dinamovist pursange. Campioana are deja in lot doi superatacanti: Danciulescu si Niculescu, iar pentru un al patrulea „varf” nu mai este loc.

„Sageata” isi termina contractul cu echipa germana Mainz si va deveni liber de contract la sfarsitul sezonului. Atacantul era dorit doar de directorul executiv Cristi Borcea, care era dispus sa-i ofere un salariu anual de 400.000 de euro, dar nu si de tehnicianul „cainilor”.