Evenimentul Zilei > Social > Doliu uriaș în România. Milionarul nostru a avut o moarte violentă. Imagini șocante
Doliu uriaș în România. Milionarul nostru a avut o moarte violentă. Imagini șocante

Doliu uriaș în România. Milionarul nostru a avut o moarte violentă. Imagini șocante

Florin Abagiu, aflat în top 300 cei mai bogaţi români, a intrat cu maşina în singurul copac aflat pe marginea drumului din dreptul locaşităţii Nedelea, Prahova.

Din nefericire, omul de afaceri a murit pe loc după ce a scăpat maşina de sub control şi a intrat într-un copac. Bărbatul de doar 65 de ani deținea o avere impresionantă, acesta aflându-se în top 300 cei mai bogaţi oameni din România. Accidentul s-a produs în dreptul localității Nedelea, Prahova

Florin Abagiu, de doar 65 de ani, a intrat cu mașina  în singurul copac aflat pe marginea drumului, din dreptul localităţii prahovene. Se presupune că afaceristul ar fi avut viteza mare, iar impactul a fost mortal. Medicii de pe ambulanţă, ajunşi la faţa locului, n-au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă.

În imagine omul de afaceri Florin Abagiu

Florin abagiu

Florin Abagiu a fost inclus în top 300 al celor mai bogaţi români. El deţinea o fabrică de mezeluri, un hotel în Câmpina, o bază sportivă privată și un after school.

Imagini şocante de la locul accidentului

Din imagini se poate vedea că toată partea din față a mașinii a fost complet distrusă, multe componente şi roțile din faţă sunt făcute praf, motorul și bucăți din caroserie se pot vedea împrăștiat pe câmp, semnă că omul de afaceri conducea cu viteză foarte mare.

Un afacerist român a murit într-un accident cumplit. Bărbatul avea 65 de ani și deținea o avere impresionantă

Echipajele care au sosit la locul locului n-au mai putut face nimic, omul de afaceri murise pe loc. Potrivit poliţiei, s-a demarat o anchetă pentru a constata şi stabili cauza exactă a accidentului.

Omul de afaceri conducea un autoturism puternic, Audi Q7.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul sa petrecut pe DJ 144, în comuna Ariceştii Rahtivani, sat Nedelea. Poliţia a confirmat faptul că şoferul a fost declarat mort de către echipajul medical de la SMURD.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: