Exclusiv. Florian Coldea, întâlnire de taină cu un om de afaceri. Cine este milionarul. Video

Exclusiv. Florian Coldea,  întâlnire de taină cu un om de afaceri. Cine este milionarul. Video Florian Coldea. Sursa foto: EVZ

Oamenii generalului (r) Coldea par să fie mulți și dintre cei mai interesanți. Florian Coldea a fost surprins de către paparazzi EVZ, în urmă cu doar câteva luni, la o întâlnire cel puțin inedită. Acesta s-a văzut cu nimeni altul decât Tiberiu Urdăreanu într-o locație din zona Pipera. Desigur că vorbim despre un local de lux, așa cum îi place generalului (r).

Cei doi au ieșit după această întrevedere separat, semn că nu doreau să fie văzuți împreună. Ce au pus la cale, cu siguranță este doar de ei de știut. Dar la întâlnire a mai participat un domn care avea o mașină de Mehedinți.

Tiberiu Urdăreanu

Tiberiu Urdăreanu. Sursa foto: EVZ

Generalului (r) îi place dicreția, așa că s-au despărțit înainte să fie zăriți împreună

Desigur că această întrevedere putea să aibă ca scop consultanța pe care Coldea o oferea afaceriștilor prin firma lui. Deși, având în vedere ultimele informații care au apărut în spațiul public, se pare că această consultanță era de o altă natură. Cel puțin așa susține DNA, care i-a întocmit dosar penal generalului în rezervă pentru că alături de un alt celebru, Dumitru Dumbravă ar fi cerut mită de la un om de afaceri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drept urmare cei doi foști șefi din SRI au fost puși sub acuzare  în acest dosar. Totul vine în contextul în care deja în spațiul public erau informații potrivit cărora Dumbravă avea o rețea prin care ”ajuta” oameni de afaceri cu probleme penale să scape de ele.

Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, bani din consultanță

Florian Coldea la DNA mai 2024

Florian Coldea la DNA mai 2024 Sursa Foto: Captură Video

Din rețea ar fi făcut parte avocați, magistrați. Iar Coldea nu ar fi fost un străin de această situație. Cert este că nici bine nu au apărut aceste informații în spațiul public, că acuzațiile din dosar par să vină să le confirme. Pe de altă parte, cei doi foști angajați ai SRI dețin fiecare câte o firmă de consultanță.

Surprinzător sau nu, ambele firme fac profituri frumușele de milioane de lei. În ceea ce-l privește pe Coldea, are nevoie de astfel de venituri, pentru că acesta preferă o viață luxoasă în locul uneia cu lipsuri.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro