Evenimentul Zilei > Politica > Florentin Pandele, primarul din Voluntari, și-a FORȚAT angajații să meargă pe Arena Națională, la lansarea candidaturii lui Ponta | VIDEO
Florentin Pandele, primarul din Voluntari, și-a FORȚAT angajații să meargă pe Arena Națională, la lansarea candidaturii lui Ponta | VIDEO

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, și-a FORȚAT angajații să meargă pe Arena Națională, la lansarea candidaturii lui Ponta | VIDEO

Primarul localităţii Voluntari, Florentin Pandele, este acuzat de unii angajaţi că, sub ameninţarea concedierii, i-a obligat pe agajații săi se participe la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale, relatează B1 TV.

Mobilizarea de forţe din PSD Voluntari a ieșit la iveală după ce unul dintre angajații primăriei din localitate a informat B1 TV că Florentin Pandele le-a dat un ultimatum subalternilor. 

"Vreau doar să vă atrag atenţia asupra faptului ca toţi angajaţii primăriei Voluntari sau ai societaţilor legate de ea sunt forţaţi sa participe la adunarea PSD de pe stadionul Naţional, sub ameninţarea concedierii. Mai mult, ei sunt forţaţi sa aduca fiecare şi alte 5 persoane la manifestare" a scris funcţionarul din primaria condusa de Pandele. 

Şi nu este singurul care a avut curajul sa anunţe directiva primarului PSD.

Regulile de mobilizare a populației impuse de primarul Florentin Pandele în câștigul partidului pe care îl reprezintă nu sunt obligaţii noi pentru salariații din primăria Voluntari. Regula se aplică și în zilele de alegeri, spun funcționarii.

Şi la RATB, angajatii au fost invitaţi, printr-un anunţ lipit la autobaza Obregia, să participe la o "excursie pentru vizitarea" Arenei Naţionale. In anunt se arată că " doritorii se vor înscrie pe listele existente la Staţia de Mişcare şi Atelierul de întreţinere până vineri,. Reprezentanţii Regiei au negat orice implicare a instituţiei în organizarea deplasării la stadion.