Evenimentul Zilei > Actualitate > Flirt la cel mai ÎNALT NIVEL? Ducesa de Cambridge a fost SORBITĂ din priviri de un DICTATOR | GALERIE FOTO
Flirt la cel mai ÎNALT NIVEL? Ducesa de Cambridge a fost SORBITĂ din priviri de un DICTATOR | GALERIE FOTO

Flirt la cel mai ÎNALT NIVEL? Ducesa de Cambridge a fost SORBITĂ din priviri de un DICTATOR | GALERIE FOTO

Aflat în vizită în Marea Britanie, preşedintele Chinei, Xi Jinping, a participat la un banchet oficial la Palatul Buckingham oferit de regina Elisabeta a II-a, la care au participat peste 170 de invitaţi, între care soţul reginei, prinţul William şi soţia acestuia, Kate.

Îmbrăcată într-o rochie roşie superbă şi cu o foarte frumoasă tiară încrustată cu diamante în formă de floare de lotus, ducesa de Cambridge l-a fermecat literalmente pe demnitarul chinez care aproape că a uitat de regină, informează Agerpres, citând Le Parisien. Conform sursei citate, Prinţul William, instalat alături de Prima Doamnă a Chinei, arunca priviri un pic geloase spre liderul Partidului Comunist chinez.

La banchet au fost prezenţi şi prim-ministrul David Cameron şi liderul opoziţiei, Jeremy Corbyn. Meniul a inclus file de calcan şi vânat, iar servirea s-a făcut pe muzică populară chinezească.

Prima zi a vizitei, marţi, a fost marcată pe întreg parcursul programului de fastul ce însoţeşte în mod tradiţional vizitele de stat în Marea Britanie: o plimbare cu trăsura regală pe bulevardul The Mall, un discurs în parlament la Palatul Westminster şi un ceai oferit la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.