Biea (27 ani) a dominat meciul și a obținut decizia în unanimitate, toți cei trei arbitri-judecători văzându-l învingător pe timișorean cu 117-111. Biea și-a trecut în palmares a 12-a sa victorie la profesioniști (6 KO) și a făcut încă un pas către un meci pentru o centură mondială.

Laszlo Toth (29 ani) are acum 23 de victorii (17 KO), 3 înfrângeri și un meci nul. Toți românii din această gală au obținut victorii, iar Cezar Juratoni și Bogdan Dinu a încheiat meciurile înainte de limită. Juratoni l-a învins la categoria cruiser (semigrea) pe georgianul Paata Aduașvili prin KO tehnic în repriza a treia. Juratoni are acum șase victorii la profesioniști din tot atâtea meciuri. Aduașvili este un boxer experimentat, cu 23 de victorii, 17 înfrângeri și 3 meciuri egale. Bogdan Dinu a câștigat la categoria grea prin KO tehnic în repriza a patra în fața altui georgian, Irakli Gvenetadze. Dinu are acum 17 victorii din tot atâtea meciuri, iar Gvenetadze are 7 victorii și 2 eșecuri.

La categoria semimijlocie (welter), Daniel Buciuc l-a întrecut la puncte pe ungurul Ferenc Katona, după patru reprize. Buciuc are trei victorii din trei meciuri. Ferenc Katona are 8 victorii, 5 eșecuri și un meci nul. În alt meci disputat la welter, Eronim Arădoaie l-a întrecut la puncte pe georgianul Nika Nalikașvili, după patru runde. Arădoaie a înregistrat a patra sa victorie, din tot atâtea meciuri, iar Nalikașvili are 2 victorii și 2 eșecuri.

Lucian Bute, fost campion mondial IBF la supermijlocie, și Francisc Vaștag, fost campion mondial la amatori, au fost premiați de organizatori și de Asociația Județeană de Box Timiș. Printre spectatorii de marcă de la acest meci s-a numărat și fostul tenisman Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României.

Cariera profesională a boxerului

Flavius Biea Flavius Biea a castigat toate cele 10 lupte disputate la profesionisti. Pugilistul e pe locul 200 din 2200 in clasamentul mondial al categoriei usoare. Flavius Biea s-a nascut la Arad si s-a format ca boxer la Timisoara, unde s-a antrenat cu unchiul sau, Gheorghe Biea. Cele mai importante succese au venit in perioada junioratului, atunci cand boxerul a cucerit un titlu european si unul mondial. Flavius a castigat titlul de campion national de box la juniori, dupa care a devenit campion european la juniori in Ungaria si campion mondial (Liverpool, Anglia) .

Flavius era cel mai promitator boxer amator din Romania. In 2006, Flavius a iesit campion european la juniori in Albania si vicecampion mondial in Turcia. In 2007, Flavius a devenit campion european de tineret in Polonia, iar in 2008 a participat la campionatul european de seniori din Anglia. In 2014, Flavius a fost ajutat de catre Cristi Ganescu si Lucian Bute sa ajunga in Canada, unde a sustinut 3 meciuri.