Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul lui JACKIE CHAN, pus oficial sub ACUZARE şi ARESTAT. Jackie Chan a cerut scuze CHINEI. Află ce a făcut fiul său!
Fiul lui JACKIE CHAN, pus oficial sub ACUZARE şi ARESTAT. Jackie Chan a cerut scuze CHINEI. Află ce a făcut fiul său!

Fiul lui JACKIE CHAN, pus oficial sub ACUZARE şi ARESTAT. Jackie Chan a cerut scuze CHINEI. Află ce a făcut fiul său!

Procuratura de stat din China a anunţat, luni, că l-a pus oficial sub acuzare pentru consum de droguri pe Jaycee Chan, fiul actorului Jackie Chan.

Fiul legendei filmelor de arte marţiale va fi, cel mai probabil, judecat într-un proces, conform Mediafax.

Jaycee Chan, actor şi cântăreţ, a fost arestat în acest an la Beijing, după ce a fost testat pozitiv cu marijuana. Poliţia chineză a găsit în locuinţa sa aproximativ 100 de grame de marijuana.

Într-un scurt comunicat de presă, Procuratura Populară Supremă a dezvăluit că a demarat procedurile legale împotriva fiului lui Jackie Chan pentru "infracţiunea de a-i încuraja pe alţi oameni să consume droguri".

În august, starul filmelor de acţiune şi-a cerut scuze în faţa opiniei publice chineze după arestarea fiului său. Arestarea lui Jaycee Chan vine în contextul în care tatăl său a fost ambasador onorific al Comitetului naţional chinez antidrog în anul 2009 şi a participat la numeroase acţiuni de promovare a educaţiei antidrog.

Infracţiunile care vizează consumul şi traficul de droguri sunt aspru pedepsite în China şi se aplică inclusiv pedeapsa cu moartea şi închisoarea pe viaţă în cazurile grave.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: