Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus, marți, în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea infractorului, anunță Poliția Capitalei.

Anchetatorii susțin că cele zece persoane implicate, printre care Mario Iorgulescu și Marcel Pascu, zis „Calu”, prin acte de violenţă au lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat, pe care au încercat să-l convingă, prin amenințări și încercare de a-I oferi bani pentru a-şi retrage plângerea şi declaraţiile formulate împotriva lor.

Toți cei zece sunt audiate la sediul Poliţiei Capitalei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS), din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Fiul lui Gino Iorgulescu , deși a fost școlit la facultăți de prestigiu din Elveția, a devenit cunoscut în peisajul din București mai degrabă datorită relațiilor sale. Cea mai recentă cucerire a fost chiar asistenta TV Daniela Crudu