Evenimentul Zilei > Sport > Fiul lui Dragnea, dictator în Teleorman! Ultima decizie, subiectul zilei în județ!
Fiul lui Dragnea, dictator în Teleorman! Ultima decizie, subiectul zilei în județ!

Fiul lui Dragnea, dictator în Teleorman! Ultima decizie, subiectul zilei în județ!

Turris Turnu Măgurele și-a demis antrenorul care a dus echipa din Liga 3 până pe primul loc în Liga 2.

O surpriză? Deloc, un gest perfect normal în fotbalul românesc, unde Gigi Becali are demni urmași în comportament.

Valentin Dragnea este fiul fostului lider pesedist Liviu Dragnea și patronul neoficial al clubului Turris. Are comportamentul unui dictator de Teleorman – taie și spânzură la echipă după bunul plac, intimidează adversarii și, mai nou, demite antrenorii care i-au adus formația în prim-planul fotbalului.

Soarta tehnicianului Erik Lincar a fost decisă după excluderea din lot a atacantului Cristi Bud. Dragnea jr., acest Gigi Becali de Turnu Măgurele, nu a fost de acord cu această măsură și l-a forțat pe Lincar să-l reprimească imediat la antrenamente pe ex-golgeterul CFR-ului. Mai mult, i-a impus antrenorului ca Bud să joace din primul minut pentru Turris în următorul meci de campionat (cu FC Argeș, în deplasare, scor 2-3).

Fost jucător cu personalitate, Erik Lincar nu a acceptat implicarea patronului în vestiar, scrie gsp.ro, de aici și până la despărțire nefiind decât un pas.

Ex-ul Turrisului și-a anunțat plecarea printr-un „citat” din Răzvan Lucescu: „Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge”. În replică, conducerea clubului Turris a „lovit” ca în Game of Thrones, cu o replică rostită de celebrul Ned Stark: „Când cade zăpada si suflă viforul, lupul singuratic moare, dar haita supraviețuiește!”.

În momentul de față, Valentin Dragnea negociază cu Dan Alexa preluarea Turrisului, „sparring-partnerul” Anamariei Prodan fiind ca și îndepărtat de la Astra Giurgiu.