Firma la care lucrează prințului Harry, catalogată de personal drept o „epavă toxică”

Sursa foto Facebook/ Prințul Harry

Prințul Harry este angajat la o companie în care angajații afirmă că mediul de lucru este nesigur din punct de vedere psihic, iar toți cei care lucrează acolo se simt copleșiți de frică.

Prințul Harry lucrează la o companie unde toată lumea trăiește cu frică

Prințul Harry are rolul de a „promova sănătatea mintală” și de a „îndruma misiunea socială a firmei BetterUp”, care se ocupă de sănătatea mentală. Colegii Prințului Harry de la compania de sănătate mintală, care îi oferă un salariu de 1 milion de lire sterline, afirmă că mediul de lucru este, de fapt, un „dezastru toxic” și un „spațiu nesigur din punct de vedere psihologic, unde toți trăiesc în frică”.

Ducele de Sussex este un susținător fervent al aplicației sale, pe care o descrie ca fiind „antrenorul de viață pentru mileniali”. El a dezvăluit că a folosit-o pentru a-și găsi un antrenor de sănătate mintală „cu adevărat extraordinar”, după ce s-a alăturat comunității în 2021, în urma Megxit-ului.

Prințul Harry. Sursa foto: Facebook

Angajații spun că BetterUp este o „epavă toxică”

Un fost angajat spune că „clubul elitist de lideri” ai BetterUp grupează oameni care „nu au busolă morală” și „le lipsește conștiința de sine”. La fel de nemulțumiți sunt și clienții.

Un director executiv al unei companii care a apelat recent la serviciile lor a declarat că nu le va mai utiliza niciodată, afirmând: „Am avut neliniști legate de confidențialitatea discuțiilor și de intimitatea mea în timpul apelurilor de coaching cu antrenorii”.

O altă persoană a caracterizat echipa de vânzări ca fiind „prădătoare”. „Sunt fericit că am decis să plec, deoarece am citit recenziile foștilor angajați, care nu erau deloc favorabile. De asemenea, subliniau despre presiunea pentru a vinde și a concedia, menționând că ei îi plătesc prințului Harry peste un milion de dolari pe an”.

Prințul Harry. Sursa foto: Facebook

Un fost angajat a numit BetterUp „ o mizerie”

Dar în octombrie, un fost angajat a numit BetterUp un „circ literal. Compania este o mizerie. Conducerea executivă este atât de detașată de toți ceilalți, se angajează în călătorii și cheltuieli ciudate, schimbă constant strategia și amestecă funcțiile echipei.

Așa cum au subliniat și alții, mai spune fostul angajat, se observă un favoritism evident, cu angajați selectați care tratează compania ca pe un teren de joacă: ocolesc procedurile, sunt promovați în funcții de vicepreședinți și în alte roluri fără a avea calificările necesare, și își exprimă nemulțumirile (de obicei prin mesaje text) către fondatori imediat ce nu obțin ceea ce doresc, fără a risca vreodată să fie concediați. Aceasta duce frecvent la situații în care o singură persoană poate sabota un proiect important într-o companie cu peste 700 de angajați, a mai spus el, potrivit retetesivedete.ro.