Evenimentul Zilei > Politica > Firea se retrage din cursa pentru Cotroceni. Care este ținta primarului Capitalei
Firea se retrage din cursa pentru Cotroceni. Care este ținta primarului Capitalei

Firea se retrage din cursa pentru Cotroceni. Care este ținta primarului Capitalei

Schimbare cu 180 de grade în dicursul primarului Capitalei, Gabriela Firea. Dacă la intrarea în ședința BPN al PSD de marți, aceasta a susținut că va candida la competiția internă pentru desemnarea candidatului partidului la prezidențiale, la ieșire discursul a fost contrar.

„Am participat la o competiție preliminară pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențiale. În ceea ce mă privește, nu s-a creat aceea masă critică, mi s-a părut normal să anunț că mă retrag din cursă din moment ce președintele partidului a fost desemnat. Din acest moment, fiecare coleg trebuie să susțină candidatul partidului. Impresia era deja creată, colegii din țară au spus în aceste 4-5 zile că merg pe varianta ca președintele partidului să își asume candidatura. Nu mai aveau rost sondajele. În afară de sondaje, există și alte criterii, cum ar fi susținerea organizațiilor. Este normal să nu mai creezi alte dezbatere, e normal ca în interior să respecți părerea organizațiilor. Continui să fiu în slujba celor de la primăria Capitalei”, a declarat Firea la ieșirea de la BPN.

Anterior, înainte de ședința BPN al PSD, Gabriela Firea afirmase că nu se pune problema să renunţe la candidatură, menţionând că sunt colegi care consideră că ea ar reprezenta „o gură de oxigen” pentru partid.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: