Evenimentul Zilei > Politica > Firea se delimitează de „conducerea paralelă” din PSD: Nu sunt la „Cex-ul paralel”
Firea se delimitează de „conducerea paralelă” din PSD: Nu sunt la „Cex-ul paralel”

Firea se delimitează de „conducerea paralelă” din PSD: Nu sunt la „Cex-ul paralel”

Gabriela Firea, primat general al Capitalei, dezminte informaţia apărută în anumite medii că ar participa la „Cex-uri paralele”

Gabriela Firea s-a delimitat de reuniunea liderilor PSD în biroul lui Marcel Ciolacu de la Palatul Parlamentului, afirmând că nu participă la „Cex-uri paralele”, şi că este acasa cu familia.

„Sunt acasă, cu familia, ca orice mamă neparalelă cu familia ei… nu sunt la “Cex-ul paralel” de la Parlament, cum titrează unele site-uri. Când am ceva de spus, nu mă ascund, nu mă sfiesc”, a scris Gabriela Firea, pe contul personal de Facebook.

Ce pun la cale liderii PSD

Pe fondul rezultatului dezastruos de duminică, o parte din reprezentanții PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, s-au întâlnit până la Ședința Comitetului executiv al PSD de mâine, convocând o reuniune de urgență chiar în această după-amiază. Anumite surse au afirmat că printre alţii ar participa şi Gabriela Firea, ceea ce nu este adevărat după cum spune în postarea de mai sus.

Un grup din PSD s-a reunit astăzi alături de Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților pentru a discuta despre demisia lui Dăncilă, mai precis pentru a o determina să facă un pas în spate.