Primarul Gabriela Firea a reacționat pe o rețea de socializare, pozând într-o gospodină, printre roșii și castraveți, dezgustată de „manipularea” pe care o practică partidele de dreapta cu privire la candidaţii pentru Bucureşti.

„S-a unit «dreapta»!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns! Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam «dreapta» unită! Unită să ce?”, a scris Gabriela Fire ape contul ei de Facebook, după care a continuat:

„Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie?Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacţiei pentru fraţii Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firme căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primării şi consilii judeţene! Ce reactie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!”.

Gabriela Firea susține că împărțirea clasei politice în „dreapta” care este bună și în stânga de care nu ar fi nevoie ar fi o temă falsă.

„Spun de 4 ani şi repet: dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea clădirilor cu bulina, construirea de pasaje şi poduri sunt probleme pur şi simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate! Pentru care e nevoie de oameni implicaţi, muncitori, bătăioşi, cu dorinţa de a răsturna munţii pentru oameni. Aţi văzut vreunul cu aceste semnalmente în poza de «dreapta unită»?”, se întreabă Firea, retoric, în postarea sa.

Vorbind despre partidele de dreapta, primarul general amintește de tăieri de pensii și salarii, închiderea spitalelor sau felul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus.

„Sunt din ce în ce mai mulţi care nu mai rezonează la parodia cu «dreapta unită»!”, a mai scris Gabriela Firea.

Liderii PNL, USR şi PLUS au anunţat că vor susţine candidaţi comuni la alegerilor locale la primăriile de sector ale Capitalei şi la Primăria Generală.

Viziunea lui Nicușor Dan pentru București: „Acel oraș pe care bucureștenii îl merită”

Ce făcea Firea în timp ce PNL negocia cu USR-PLUS. Mesajul care-l pune pe gânduri pe Nicușor Dan

.