Evenimentul Zilei > Politica > Firea despre colaborarea PSD-ALDE. Cât de mari sunt problemele din Coaliție
Firea despre colaborarea PSD-ALDE. Cât de mari sunt problemele din Coaliție

Firea despre colaborarea PSD-ALDE. Cât de mari sunt problemele din Coaliție

Lidera PSD Bucureşti, primarul general Gabriela Firea, a declarat miercuri că îşi doreşte o continuare a guvernării PSD – ALDE.

Firea consideră că tensiunile apărute în ultima vreme la nivelul Coaliţiei sunt cauzate de campania pentru alegerile prezidenţiale.

„Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD – ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte şi tensiuni politice, pentru că activitatea unei primării este sinergic legată şi de activitatea ministerelor. Avem foarte multe proiecte comune cu aceste ministere”, a declarat Gabriela Firea, într-o conferință de presă susţinută la sediul PMB.

„Doar dacă vă dau exemplul relaţiei, uneori foarte tensionate, dintre RADET şi ELCEN, dar o relaţie care ar trebui să fie de fapt de colaborare şi comunicare. Nu se poate lucra într-o primărie fără o relaţie bună cu Executivul”, a mai spus Firea.

Ea a adăugat că „este păcat că au apărut aceste tensiuni şi eu le pun pe seama faptului că suntem deja în campania pentru alegerile prezidenţiale şi fiecare candidat încearcă să se poziţioneze cât mai bine sau încearcă să cucerească o piaţă”.

„Oamenii vor să avem conducători şi lideri luptători, oameni care să aibă principii, idei, proiecte. Dar, la un moment dat, tot acest sentiment de devălmăşie generală şi de discordie nu cred că aduce un confort”, a încheiat primărița Capitalei.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: