Evenimentul Zilei > Politica > Firea are un MESAJ DEVASTATOR după CEx. Dragnea este în ALERTĂ. „Refuz să…”
Firea are un MESAJ DEVASTATOR după CEx. Dragnea este în ALERTĂ. „Refuz să…”

Firea are un MESAJ DEVASTATOR după CEx. Dragnea este în ALERTĂ. „Refuz să…”

De aproximativ trei luni, tensiunile din PSD par să nu mai ia sfârșit. De la ședința CEx care a avut loc în Constanța, nemulțumirile unor lideri din PSD au început să iasă încet încet la suprafață. Social-democații au început să dea cărțile pe masă fără rețineri. Unul dintre cei mai aprigi contestatari a lui Dragnea și a modului său de conducere este chiar primarul general al Municipiului București, Gabriela Firea.

După două CEx-uri tensionate, după ce în tot acest timp s-a vehiculat scenariul conform căruia Firea urma să fie exclusă din PSD, să își piardă sprijinul politic, iată că, astăzi, în umra CEx, Firea și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere din partid.

Aceasta a fost puternic criticată pentru faptul că a făcut publice problemele din partid. De asemnea, în urma fiecărei ședințe a PSD, Firea ieșea cu declarații tranșante, concrete și nu ezita să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, lucru pe care nu îl putem spune și despre colegul său de partid, Liviu Dragnea. În apărarea ei, Firea a declarat că a recurs la această mișcare deoarece a epuizat toate resursele statutare pentru a rezolva problema. Prețul a fost unul mare.

 În urma evenimentelor de azi, Gabriela Firea a transmis un mesaj pe Facebook prin care arată că a renunțat la funcțiile din PSD pentru că acestea „nu mai aduceau nimic bun” cetățenilor.

„Mi-am dat demisia din functiile detinute pentru ca acestea nu mai aduceau nimic bun oamenilor care au nevoie de politicieni luptatori pentru proiectele nationale si nu personale. Stiu ca puterea de sacrificiu pare pentru unii un sablon dar eu cred ca exista. Asa cum exista demnitate si, din pacate, si multa lasitate. Compromisul e ridicat la rang de arta si strategie. Refuz sa ma raliez acestor rigori”, a scris Gabriela Firea.