Evenimentul Zilei > Politica > Firea, candidata PSD la alegerile prezidențiale? Primarul Capitalei și-a dezvăluit planurile
Firea, candidata PSD la alegerile prezidențiale? Primarul Capitalei și-a dezvăluit planurile

Firea, candidata PSD la alegerile prezidențiale? Primarul Capitalei și-a dezvăluit planurile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat după ce au apărut mai multe informații pe surse că este una dintre variantele PSD pentru candidatura la alegerile prezidențiale din 2019.

Ca să își întărească poziția față de varianta vehiculată, Firea a anunțat că nu se gîndește să renunțe la conducerea Primăriei. „Rămân primar până în 2020”, a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

 “Sunt recunoscătoare pentru faptul că am reușit să atrag încrederea românilor prin activitatea pe care am depus-o(…). Vreau să răspund românilor care m-au votat în Capitală și care și-au pus toată încrederea și speranța în activitatea mea, astfel încât la finalul mandatului să poată să spună că au făcut o alegere bună.

Am reușit să pătrund aproape toate tainele Primăriei Generale, pentru că zilnic aflu noutăți. Încerc împreună cu echipa mea să îndrept anumite erori”, a declarat Gabriela Firea în timp ce la Piața Victoriei, în fața Guvernului, protestatarii îi cereau demisia din fruntea Primăriei. .

„Fac parte dintr-o familie politică. Sunt solidară cu toți colegii mei. Anul acesta românii așteaptă să fim văzuți la muncă(…) Sunt un om 100% recunoscător față de votul bucureștenilor. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge în politică. Îmi doresc să închei mandatul la Primăria Capitalei și nu să-mi abandonez misiunea pentru o altă postură politică. Am convingerea că un astfel de abandon ar fi taxat de către români”, a mai spus Gabriela Firea.