Evenimentul Zilei > Social > Firea a trimis Corpul de Control la Circul Globus, după ce a demis managerul
Firea a trimis Corpul de Control la Circul Globus, după ce a demis managerul

Firea a trimis Corpul de Control la Circul Globus, după ce a demis managerul

Demiterea managerului de la Circul Globus îi dă o stare de nelinişte primarului general al Bucureştiului. Edilul continuă să facă circ şi la o săptămână de când l-a dat afară pe Victor Coman.

 Ieri, Gabriela Firea a trimis în inspecţie Corpul de Control, atenţie, la câteva zile după ce l-a demis pe manager. Practic, în acest moment, Circul este descoperit.

Angajaţii vin la muncă, artiştii se antrenează, dar nu are cine să semneze hârtiile pentru plata utilităţilor. Toţi au sperat că instituţia va fi preluată de un director interimar până la finalitarea acestei tevaturi.

Potrivit unor surse, inspectorii trimişi de primar răsfoiesc bibliorafturi întregi cu acte, semnate de Coman, în speranţa că vor găsi ceva de care să se lege şi să aibă un motiv pentru demiterea directorului general. „Primărița caută nod în papură. Ştie că l-a dat afară aiurea pe director şi speră că va găsi nereguli în acte, semnate chiar de el. Firea s-a cam pripit, dar nu vrea să recunoască. Ţine prea mult la imaginea ei“, ne-a declarat sursa.

Victor Coman, directorul general al Circului Globus, a fost demis în urmă cu o săptămână din cauza incendiului izbucnit la o anexă, în urma căruia 11 animale au murit asfixiate. Zilele trecute, Firea s-a întâlnit cu Kuki Bărbuceanu, managerul Vier Pfoten, şi au discutat despre găsirea unui spaţiu pentru adăpostirea animalelor salvate din incendiu. La această discuţie a participat şi Tudor Ionescu, alias Tudy, cel despre care se vorbeşte că ar veni la conducerea Circului.