Filmul cu cele mai mari încasări va putea fi vizionat pe Netflix România

Filmul cu cele mai mari încasări va putea fi vizionat pe Netflix România Surs foto: dreamstime.com

Filmul cu cele mai mari încasări din România va putea fi vizionat pe platforma de streaming  Netflix. Nu mai aveți prea mult de așteptat, anunță compania.

Așadar, cel mai așteptat film al anului va apărea pe Netflix. Platforma de streaming a anunțat lansarea pentru data de 20 martie 2024. Platforma Netflix a anunțat că a cumpărat drepturile de difuzare pentru producția românească „Miami Bici 2”. Filmul a avut cele mai mari încasări în cinematografele din România în 2023.

Filmul este un real succes

Netflix a cumpărat cel mai vizionat film intitulat Miami Bici 2. Filmul va fi urcat pe platforma de streaming pe data de 20 martie. Cu încasări de peste 3 milioane de dolari, comedia românească a reușit să depășească la box office-ul intern producții precum Barbie. Este filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial în 2023. Apoi Oppenheimer sau Fast X.

Iar primul film Miami Bici, lansat în anul 2020, a avut, de asemenea, mare succes. A obținut încasări de 2,66 milioane de dolari, chiar și în condițiile în care a fost proiectat în cinematografe doar timp de patru săptămâni din cauza pandemiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre ce este vorba în comedia Miami Bici 2

Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo (Mr. Susan), au parte de aventuri și mai palpitante și amuzante.

Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc. Adică în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”.

Filmul cu cele mai mari încasări va putea fi vizionat pe Netflix România.

Cei doi protagoniști ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească.

Filmul este regizat de Jesús del Cerro și scris de Alex Coteț. „Miami Bici 2” este produs de Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions. Din distribuție fac parte actorii Matei Dima, Codin Maticiuc, Danny Trejo, Charlotte McKenney, George Piștereanu și Johanna Liauw.

Filmul „Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc

„Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Bugetul a fost de 2.2 milioane de euro.

Filmul „Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes proiecte de film românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

„Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia care îmi este prietenă de foarte mult timp”, a scris pe social media Codin Maticiuc.