FILMUL EVZ: The Notebook

FILMUL EVZ: The Notebook

Un film impresionant, o lecţie de viaţă, în care dragostea este personajul principal.

Allie Hamilton (Rachel McAdams) şi Noah Calhoun (Ryan Gosling) sunt sonajele principale ale unei poveşti pe care un bătrân (James Garner) i-o citeşte în fiecare zi unei femei (Gena Rowlands) internate într-un azil pentru că suferă de Alzheimer.

Povestea lor de dragoste este plină de cumpene, începând cu dezacordul bogaţilor părinţi ai lui Allie referitor la relaţia cu Noah. Văzând că nu se pot impune în faţa tinerilor, părinţii hotărăsc ca familia să se mute din oraş.

După ce timp de trei ani nu primeşte nici un semn din partea lui Noah, Allie decide să se căsătorească cu Lon, un soldat american, dar nu înainte de a merge să-l vadă pentru ultima dată pe Noah. Acum este momentul în care trebuie să decidă ce va face în continuare, deoarece simte că dragostea dintre ea şi Noah e la fel de puternică chiar şi după atâţia ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timp ce Ryan Gosling a fost prima alegere a regizorului Nick Cassavetes, se zvoneşte că pentru rolul feminin ar fi fost luate în considerare Ashely Judd, Britney Spears şi Reese Witherspoon.

La audiţiile pentru rol, Rachel McAdams a câştigat în faţa a nouă actriţe. Filmul este adaptat după bestseller-ul lui Nicholas Sparks.

TCM - 22.00 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1rfrZY9l90Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>