Crimă, conspiraţie, adrenalină, un strop de comedie şi un Bruce Willis cu mult mai tânăr. Rezultatul: un thriller fără cusur ce l-a propulsat pe starul din "Greu de ucis" în topul numelor grele din filmele de acţiune, de la Hollywood. Joe Hallenbeck, fost agent secret ce şi-a pierdut slujba în urma unei înscenări, e acum un detectiv alcoolic şi fără cazuri.

Cum o problemă nu vine niciodată singură, Joe îşi prinde nevasta înşelându-l cu cel mai bun prieten. Atunci când i se repartizează un caz complicat, despre o stripteuză, Cory, care primeşte ameninţări cu moartea, e şansa lui Joe de a reveni în elita oamenilor legii. Anchetând cazul, detectivul scoate la iveală un întreg angrenaj al corupţiei din fotbalul american.

Regia lui Tony Scott ("Top Gun") garantează adrenalină, acţiune, urmăriri şi efecte pirotehnice de calitate, iar dialogurile spumoase imaginate de scenaristul Shane Black (plătit cu un milion de dolari pentru acest scenariu) dezvoltă controversata pro blemă a conflictul dintre generaţii.

20.30 – PRO TV