FILMUL EVZ: The Great Buck Howard

FILMUL EVZ: The Great Buck Howard

O poveste comică plină de învăţăminte, inspirată de o poveste reală şi care te ţine conectat tot filmul.

Comedie cu accente dramatice, "Marele Buck Howard" pune faţă în faţă două generaţii aflate la sfârşitul şi la începutul carierei.

Dornic să-şi trăiască viaţa şi să acumuleze experienţă, Troy Gable abandonează Facultatea de Drept şi se angajează manager şi asistent personal la un "celebru entertainer". Ca orice tânăr naiv, băiatul visează la o carieră strălucitoare în lumea showbizului. Dar "celebrul" entertainer este Buck Howard, un magician egocentrist aflat pe o pantă profesională descendentă.

Pe vremuri vedetă recunoscută, Buck Howard a apărut de 61 de ori în emisiunea "The Tonight Show", când era găzduită de Johnny Carson. Curând, Troy realizează că este mai mult un valet pentru mentalist, dar ajutat de Valerie, o jurnalistă, va încerca să-şi pregătească marea revenire.

Ne puteți urmări și pe Google News

Inspirat de o poveste reală Regizor şi scenarist al filmului, Sean McGinly s-a inspirat din experienţa personală, el însuşi fiind "road manager" pentru magicianul "The Amazing Kreskin", entertainer ce a inspirat peronajul Buck Howard. Troy Gable, asistentul bun la toate angajat de magician, este interpretat de Colin Hanks, băiatul celebrului Tom Hanks.

Mai mult, Tom Hanks, vedetă recompensată de două ori cu Oscar, a jucat în "Marele Buck Howard" alături de fiul său, în rolul minor al tatălui lui Troy. 18.05 - HBO