FILMUL EVZ: Corupţie şi violenţă (Brooklyn's Finest)

FILMUL EVZ: Corupţie şi violenţă (Brooklyn's Finest)

În urma unui raid, trei ofiţeri trebuie să se decidă de care parte a legii se situează în "Poliţişti în Brooklyn".

Veteranul Eddie Dugan (Richard Gere) mai are câteva zile până la pensionare. Nu-şi aduce aminte de ce a ales să lucreze în poliţie, dar ştie sigur că, atunci când se va retrage, va merge la cabana lui din Connecticut, unde va pescui.

În acelaşi timp, poliţistul sub acoperire Clarence "Tango" Butler (Don Cheadle) a încercat de multe ori să se retragă, dar şefii l-au convins întotdeauna să mai rămână.

Problema e că, fiind mai mult în preajma răufăcătorilor, loialitatea lui înclină mai mult spre traficantul de droguri Caz (Wesley Snipes), decât spre "băieţii în albastru". Şi Tango nu este singurul poliţist care e la un pas să depăşească graniţa legii. Sal Procida (Ethan Hawke), un alt poliţist de la Narcotice, este dispus să facă orice pentru a asigura stabilitatea financiară a familiei sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eddie, Sal şi Tango se vor trezi încercuiţi de violenţa şi de corupţia Secţiei 65 din Brooklyn pe parcursul a şapte zile în care drumurile lor ajung să se intersecteze dramatic.

20.00 - HBO

<object height="340" width="560"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HUMC8rh6uuE?fs=1&hl=ro_RO" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/HUMC8rh6uuE?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="340" width="560"></embed></object>