„Bun venit în junglă” de pe Pro TV a învins concurența sâmbătă seara

„Bun venit în junglă” de pe Pro TV a învins concurența sâmbătă seara

Bătălia show-urilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva” și TVR 1 „Fabrica de staruri” a fost câștigată de filmul de pe Pro TV.

Media de audiență a emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a fost cu aproximativ 100.000 de telespectatori în urma filmului de la Pro TV, „Bun venit în junglă”. „Fabrica de staruri”, prima ediție a emisiunii transmisă simultan de postul public și de Prime TV Moldova de pe TVR 1 a fost mult în urmă, anunță paginademedia.ro.

Media de audiență a emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 a fost de 618.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban, audiență ce i-a asigurat Antenei 1 locul doi, după Pro TV.

Show-ul de la TVR 1, „Fabrica de staruri” a fost urmărit, în medie pe minut, de 148.000 de telespectatori, în mediul urban, ceea ce a clasat TVR 1 pe locul șase. „Fabrica de staruri” (TVR 1) și „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-au intersectat aproximativ două ore. Pe acest interval, cel mai urmărit post TV a fost Pro TV, cu aproape 700.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban.

Ne puteți urmări și pe Google News